Φωτιά Κρήτη / Κρήτη: Μεγάλη φωτιά στο Μάραθο Μαλεβιζίου - Κινητοποίηση ... / Σε συναγερμό τέθηκαν, λίγο μετά τις 11:00, οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο ηράκλειο κρήτης από αστική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του γιόφυρου.

Φωτιά Κρήτη / Κρήτη: Μεγάλη φωτιά στο Μάραθο Μαλεβιζίου - Κινητοποίηση ... / Σε συναγερμό τέθηκαν, λίγο μετά τις 11:00, οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο ηράκλειο κρήτης από αστική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του γιόφυρου.. Μάλιστα, για προληπτικούς λόγους έχει ζητηθεί από τις αρχές να απομακρυνθούν από την περιοχή οι κάτοικοι, καθώς η φωτιά καίει πολύ κοντά σε κατοικημένες. Συναγερμός στην πυροσβεστική για φωτιά στο χωριό φουρνή. Στο σημείο επιχείρησαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στον άστρικα κολυμβαρίου του δήμου πλατανιά στα χανιά, ύστερα. Φωτιά εκδηλώθηκε και στην κρήτη, την ώρα που φωτιές καίνε σε ολόκληρη τη χώρα. Η μεγαλύτερη φωτιά ήταν αυτή που που ξέσπασε το βράδυ.

Μεγάλη φωτιά στο ηράκλειο κρήτης: Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στις γούρνες ηρακλείου, στον δρόμο που οδηγεί στις μοίρες. Αντιμετωπίστηκε άμεσα πυρκαγιά στον αστικό ιστό του ηρακλείου 07 αυγ 2021 03:58 φωτιά στην εύβοια: Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση, και στο σημείο. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε αγροτική περιοχή του δήμου μινώα πεδιάδος στον νομό ηρακλείου στην κρήτη.

Κρήτη: Φωτιά σε πλοίο ανοιχτά της Ιεράπετρας - aera.gr
Κρήτη: Φωτιά σε πλοίο ανοιχτά της Ιεράπετρας - aera.gr from www.aera.gr
Πρίνας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά στο χωριό φουρνή, του νομού λασιθίου. Σε συναγερμό τέθηκαν, λίγο μετά τις 11:00, οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο ηράκλειο κρήτης από αστική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του γιόφυρου. 06.08.21 , 19:33 νέα φωτιά τώρα στο ηράκλειο κρήτης 06.08.21 , 19:33 κρήτη: Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή του ηρακλείου κρήτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον έλεγχο του πύρινου μετώπου. Φωτιά ξέσπασε στο ηράκλειο κρήτης στην περιοχή του γιόφυρου. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις γούρνες ηρακλείου, στον δρόμο που οδηγεί στις μοίρες. 'αμεσα κινητοποιήθηκαν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα που.

| ελλαδα | iefimerida.gr | κρήτη, φωτιά, ηράκλειο

'αμεσα κινητοποιήθηκαν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα που. Η φωτιά, σύμφωνα με τοπικά μμε, καίει. Νέα φωτιά τωρα στις γούρνες ηρακλείου. Κατέληξαν από θερμοπληξία τρεις ηλικιωμένοι στον άγιο νικόλαο Φωτιά εκδηλώθηκε και στην κρήτη, την ώρα που φωτιές καίνε σε ολόκληρη τη χώρα. Φωτιά στο γιόφυρο σε απόσταση αναπνοής από πρατήριο καυσίμων. Φωτιά ξέσπασε στο ηράκλειο κρήτης στην περιοχή του γιόφυρου. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή του ηρακλείου κρήτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον έλεγχο του πύρινου μετώπου. Συναγερμός στην πυροσβεστική για φωτιά στο χωριό φουρνή. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης (22/07) σε δασική έκταση στην πρίνα λασιθίου, στην κρήτη.αμέσως σήμανε συναγερμός, ενώ η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν μεγάλη, καθώς στο σημείο έσπευσαν ισχυρές επίγειες και. Φωτιά ξέσπασε στο λασίθι στην κρήτη περίπου στις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης 22/7. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της πέμπτης (22/7) στον άγιο νικόλαο της κρήτης και συγκεκριμένα στην τ.κ. | ελλαδα | iefimerida.gr | κρήτη, φωτιά, ηράκλειο

Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της πέμπτης (22/7) στον άγιο νικόλαο της κρήτης και συγκεκριμένα στην τ.κ. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η πυροσβεστική που σπεύδει στο σημείο. Φωτιά ξέσπασε στο ηράκλειο κρήτης στην περιοχή του γιόφυρου. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις γούρνες ηρακλείου, στον δρόμο που οδηγεί στις μοίρες. Φωτιά εκδηλώθηκε και στην κρήτη, την ώρα που φωτιές καίνε σε ολόκληρη τη χώρα.

Κρήτη: Φωτιά τώρα στις Αγίες Παρασκιές - Μεγάλη ...
Κρήτη: Φωτιά τώρα στις Αγίες Παρασκιές - Μεγάλη ... from www.tlife.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (23/7/2021) στο βόρεια της βόνης του δήμου μινώα πεδιάδος ηρακλείου κρήτης, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της τρίτης σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο της κρήτης. Σε συναγερμό τέθηκαν, λίγο μετά τις 11:00, οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο ηράκλειο κρήτης από αστική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του γιόφυρου. Οι κάτοικοι της ρόδου και της κρήτης έλαβαν νωρίτερα μήνυμα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή του ηρακλείου κρήτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον έλεγχο του πύρινου μετώπου. Πρίνας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Νέα φωτιά τωρα στις γούρνες ηρακλείου. Η μεγαλύτερη φωτιά ήταν αυτή που που ξέσπασε το βράδυ.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (23/7/2021) στο βόρεια της βόνης του δήμου μινώα πεδιάδος ηρακλείου κρήτης, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική.

Μεγάλη φωτιά στο ηράκλειο κρήτης: Νέο μέτωπο φωτιάς αυτή τη φορά κοντά στο ηράκλειο της κρήτης. Αντιμετωπίστηκε άμεσα πυρκαγιά στον αστικό ιστό του ηρακλείου 07 αυγ 2021 03:58 φωτιά στην εύβοια: Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην περιοχή του γιόφυρου. Σε συναγερμό τέθηκαν, λίγο μετά τις 11:00, οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο ηράκλειο κρήτης από αστική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του γιόφυρου. Οι φλόγες καίνε αγροτικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις, ωστόσο βρίσκεται κοντά σε κατοικίες, στον. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στις γούρνες ηρακλείου, στον δρόμο που οδηγεί στις μοίρες. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή του ηρακλείου κρήτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον έλεγχο του πύρινου μετώπου. Κατέληξαν από θερμοπληξία τρεις ηλικιωμένοι στον άγιο νικόλαο Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση, και στο σημείο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (23/7/2021) στο βόρεια της βόνης του δήμου μινώα πεδιάδος ηρακλείου κρήτης, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Η μεγαλύτερη φωτιά ήταν αυτή που που ξέσπασε το βράδυ. Φωτιά ξέσπασε στο ηράκλειο κρήτης στην περιοχή του γιόφυρου.

Οι κάτοικοι της ρόδου και της κρήτης έλαβαν νωρίτερα μήνυμα. Φωτιά στο γιόφυρο σε απόσταση αναπνοής από πρατήριο καυσίμων. Οι φλόγες καίνε αγροτικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις, ωστόσο βρίσκεται. Πρίνας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Νέο μέτωπο φωτιάς αυτή τη φορά κοντά στο ηράκλειο της κρήτης.

Νέα φωτιά στην Κρήτη | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr
Νέα φωτιά στην Κρήτη | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr from www.thepressroom.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά στο χωριό φουρνή, του νομού λασιθίου. Η φωτιά, σύμφωνα με τοπικά μμε, καίει. | ελλαδα | iefimerida.gr | κρήτη, φωτιά, ηράκλειο Η πυρκαγιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση, και στο σημείο. Μάλιστα, για προληπτικούς λόγους έχει ζητηθεί από τις αρχές να απομακρυνθούν από την περιοχή οι κάτοικοι, καθώς η φωτιά καίει πολύ κοντά σε κατοικημένες. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (23/7/2021) στο βόρεια της βόνης του δήμου μινώα πεδιάδος ηρακλείου κρήτης, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Φωτιά εκδηλώθηκε και στην κρήτη, την ώρα που φωτιές καίνε σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι κάτοικοι της ρόδου και της κρήτης έλαβαν νωρίτερα μήνυμα.

Σε συναγερμό τέθηκαν, λίγο μετά τις 11:00, οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο ηράκλειο κρήτης από αστική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του γιόφυρου. 'αμεσα κινητοποιήθηκαν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα που. Οπως αναφέρει το ekriti, η φωτιά καίει εκτάσεις πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές, γύρω από τις γούρνες τεμένους και έχει ζητηθεί. Μάλιστα, για προληπτικούς λόγους έχει ζητηθεί από τις αρχές να απομακρυνθούν από την περιοχή οι κάτοικοι, καθώς η φωτιά καίει πολύ κοντά σε κατοικημένες. Οι φλόγες καίνε αγροτικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις, ωστόσο βρίσκεται. Πρίνας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης (22/07) σε δασική έκταση στην πρίνα λασιθίου, στην κρήτη.αμέσως σήμανε συναγερμός, ενώ η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν μεγάλη, καθώς στο σημείο έσπευσαν ισχυρές επίγειες και. Αντιμετωπίστηκε άμεσα πυρκαγιά στον αστικό ιστό του ηρακλείου 07 αυγ 2021 03:58 φωτιά στην εύβοια: Φωτιά στο γιόφυρο σε απόσταση αναπνοής από πρατήριο καυσίμων. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η πυροσβεστική που σπεύδει στο σημείο. Νέο μέτωπο φωτιάς αυτή τη φορά κοντά στο ηράκλειο της κρήτης. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην περιοχή του γιόφυρου. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (23/7/2021) στο βόρεια της βόνης του δήμου μινώα πεδιάδος ηρακλείου κρήτης, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική.